Promise BAGS

Promise Bags-laukut

Hairbisnes on mukana Promise BAGS -laukkujen hyväntekeväisyysmyynnissä. Löydät meiltä ihanat ja luontoystävälliset Promise BAGS -laukut, jotka antavat intialaisille naisille ja heidän perheilleen lupauksen paremmasta tulevaisuudesta. 

"Promise BAGS -laukuilla on elämää muuttava vaikutus laukkuja valmistaville naisille ja heidän lapsilleen, jotka ovat kastijärjestelmän loukussa, syrjittyinä, painettuina köyhyyteen ja toivottomuuteen. Heille hankkimasi PromiseBAGS-laukku antaa taloudellista hyvinvointia, inhimillistä arvokkuutta ja toivoa naisten työllistymisen kautta." - Promise BAGS Finland

Laukut ovat reilulla palkalla valmistettuja, joten hankkiessasi PromiseBAGS-laukun olet mukana työllistämässä naisia, ja mahdollistat, että he voivat huolehtia lapsiensa tarpeista. Hankkiessasi laukun tuet kastittomien lasten lastenkotia sekä heidän kouluttamistaan Intiassa.

Materiaaleina laukuissa ovat luontoystävälliset materiaalit: juutti ja puuvilla. Laukkujen etu- ja takaosat ovat juuttikangasta, minkä nurja puoli on muovitettu (säänkestävä). Laukkujen kyljet ja pohjat ovat vahvaa mustaa canvas-puuvillaa. Myös kahvat ovat vahvaa puuvillaa. Painokuvat ovat silkkipainetut käsin. Juuttikankaan puhdistus nestemäisellä tahranpoistoaineella, ei hankausta, huuhtelu runsaalla vedellä.

Kaikissa laukuissa on myös valokuva ja viesti laukun tekijältä sinulle. Hän kertoo tähänastisesta elämästään sekä avautuvista mahdollisuuksista työllistymisen kautta. 

Promise BAGS -laukkujen tuotot käytetään 100%:sen lyhentämättöminä Light HOME -lastenkodin tukemiseen!

PromiseBAGS3